SEVDAMIZ SAMSUN BAFRA'DA!

Kurulduğu  Günden itibaren Samsun kamuoyunda ilgi gören ve  güzel projeleri ile Gönüllerde Taht Kuran 'Sevdamız Samsun Platformu' Yönetim Kurulu Başkanı; Nuri Seven Teşkilat Başkanı Zahit Değirmenci v

Kurulduğu  Günden itibaren Samsun kamuoyunda ilgi gören ve  güzel projeleri ile Gönüllerde Taht Kuran “Sevdamız Samsun Platformu” Yönetim Kurulu Başkanı; Nuri Seven Teşkilat Başkanı Zahit Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyeleri Muhammet Karademir, Bilal Coşkun, Muhammet Dağ, Samet Yıldırır ve  Oğuzhan Şimşek Bafra Kaymakamı Sayın; Ahmet Adanur  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet  Ali Katipoğlu’na nezaket ziyaretlerinde bulunarak kuruluş  amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Bafra Kaymakamı  Ahmet Adanur; “Sevdamız Samsun Platformuna” başarılar dileyerek, İnşallah hedeflerinize  Ulaşırsınız, Dileklerinde bulunarak, Samsun İçin Güzel Bir oluşum Olacağına İnancım tamdır dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Ali Katipoğlu ise Sevdamız Samsun Platformu’nun Gerçekleştirdiği “Minikler Üşümesin” Projesini çok Anlamlı  Bulduğunu  Söyleyerek, Köy Okullarındaki Çocuklarımızı Sevindirdikleri  İçin Teşekkür etti.
SEVDAMIZ SAMSUN MİNİK YÜREKLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
Sevdamız Samsun Platformu ‘Minikler Üşümesin’ projesinde  Bafra  Müstecep  Köyü İlkokulu – Ortaokulunu,  Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ederek eğitim gören öğrencilere atkı ve bere hediye etti. Platform Başkanı Nuri Seven, “Sevdamız Samsun Platformu olarak Minikler Üşümesin projesine devam ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza atkılarımızı ve berelerini hediye ettik. Ülkemizin ve Samsun’umuzun gelişmesi için, çocuklarımızın önemi çok büyük, hepsinin sağlıklı ve topluma faydalı bireyler olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. Okul Müdürü  İlkay  Apaydın Sevdamız Samsun Platformu’na hediyeleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Ayrıca “MİNİKLER ÜŞÜMESİN” projesinde  Bafra programına destek olan Uslu Demir Çelik Ailesine Teşekkür eden Platform Başkanı Nuri Seven, Bu Güzel ve Anlamlı projemize  destek olmak isteyenler  bizlere  sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir dedi.