ŞİFA VEREN ELE VEFA...

Şifa Veren Ele Vefa Projesi kapsamında Samsun Gazi Devlet Hastanesinde tedavi olan bir hasta şifa bulduğu elleri evinde ziyaret etti

Şifa Veren Ele Vefa Projesi kapsamında Samsun Gazi Devlet Hastanesinde tedavi olan bir hasta şifa bulduğu elleri evinde ziyaret etti.

Samsun Gazi Devlet Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Levent Kazak, tedavisini yaptığı hastası Nebile Tekneci ve  İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal tarafından evinde ziyaret edildi.

Dr. Levent Kazak hastasını, hastalık için değil ziyaret için karşısında gördüğünde çok memnun ve mutlu olduğunu ifade etti.

Konu hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, “İlimizde ahde vefanın çok güzel bir örneği olarak, doktorları sayesinde sağlıklarına kavuşmuş olan duyarlı hastalarımız kendilerine şifa veren ellere saygı ve sevgilerini bir kez daha göstermek için hekimimizi evinde ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal  “Şifa veren ele vefa” diyen Tekneci ailesine teşekkür ederek, bu tür örnek hareketlerin tüm Türkiye’de sağlıkta şiddetin önüne geçmek için önemli rol oynayabileceğini söyledi.