"SIFIRDAN SONRA" TİYATRO GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Tiyatrolar Haftası dolayısıyla organize ettiği ücretsiz tiyatro gösterileri tiyatro severlerin yoğun ilgisini çekiyor

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Tiyatrolar Haftası dolayısıyla organize ettiği ücretsiz tiyatro gösterileri tiyatro severlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Her akşam bir tiyatro gösterisinin Gazi sahnesinde tiyatro severlere sunulduğu gecede, önceki akşam Samsun Düşevi oyuncuları tarafından ‘Sıfırdan Sonra’ adlı oyunu sergilendi. Genel sanat yönetmenliğini Cem Kaynar’ın yaptığı ‘Sıfırdan Sonra’ tiyatro gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Komedi içerikli tiyatro gösterisinde bir akıl hastasının yaşam içersindeki doğruları seyircilere güldürerek anlatan Samsun Düşevi oyuncularının performansı tiyatro severlerden tam not aldı.

"Düşevi Oyuncuları 16 yılda Samsun’da kent kültürünün gelişimine katkıda bulunmuş bir yapı olduğunu söyleyen Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, Sosyal sorumluluk projeleri ile yeni açılımlar sağlamış, yetiştirdiği ve etkilediği insanlar ile de yeni sanatsal alanlar yaratmış ve kurumsallaşmayı başarmış bir ekip olduklarını ifade etti. Kaynar; Samsunluların tiyatroya ve tiyatro sanatçılarına sahip çıkmasını gerektiğine vurgu yaptı.

İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık, İlkadım İlçesinin kültür ve sanat yaşamına katkı sağlayan birçok organizasyonlar tertip ettiklerini belirterek, “Dünya Tiyatrolar Haftası münasebetiyle her yıl geleneksel olarak Gazi sahnesinde halkımıza ücretsiz tiyatro gösterisi sunuyoruz.” dedi.