SİMİT PLAZA AÇILDI

DEMİRTAŞ VE YILMAZ SİMİT PLAZANIN AÇILIŞINI BİRLİKTE YAPTI

DEMİRTAŞ VE YILMAZ SİMİT PLAZANIN AÇILIŞINI BİRLİKTE YAPTI.

SİMİT PLAZAYA MEHTERANLI AÇILIŞ

Kale Mahallesi Gazi Caddesi üzerindeki Simit Plaza İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın birlikte kestiği kurdele kesimi ile İlkadım’da hizmete açıldı.

Görkemli yoğun katılımın olduğu açılış töreni öncesi  yapılan jonglör gösterisinin ardından Yıldırımlar Mehteran grubunun mehter gösterisini katılımcılar yoğun ilgiyle izledi. Açılış öncesi konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Hızla gelişen ilçemizde yeni bir iş yerini daha hizmete açmanın mutluluğunu burada birlikte yaşıyoruz.Açılan her yeni işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına büyük bir yatırım olduğuna vurgu yapan Demirtaş,İşletme sahibi Apdi Azgar kardeşimizin  bu girişkenliğinden dolayı  tebrik ediyorum. Yeni işyerimizin İlkadım halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “dedi.[gallery ids="2707,2708,2709,2710,2711,2712,2713,2714,2715,2716,2717,2718"]

MECİDİYE CADDESİNİ TİCARET MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Mecidiye Caddesi’nde yapılan renkli asfalt ve ışıklandırma çalışmasıyla tarihi çarşıya şık bir görünüm kazandırmak adına bir ilk adım attık diyen Başkan Demirtaş,” Açılışını yaptığımız işyerinin mimarı görünüşünün örnek olduğu yapıyı mecidiye caddemizdeki binalarını dış  mimari süsleme ve yenileme çalışma projemizle  Mecidiye Caddesi’ni seçkin bir ticaret merkezi haline getireceğiz “dedi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yerini gezerek katılımcılarla sohbet eden Başkan Demirtaş, Pazar Mahallesi Ferah Sokakta Karakaşlar Group erkek mağazasının açılışını yaptı.

[gallery ids="2719,2720,2721"]