Sistem Değişti, Gelenek Değişmedi.

Özel Ezgililer karne günü, coşkularını taçlandırdılar

Özel Ezgililer karne günü, coşkularını taçlandırdılar.

Lise giriş sınavında Türkiye ve Samsun birincisi olan Akif Kızılkaya, Özgün Balı, Yusuf Bayrak, Berkan Özkan, Ezgi Ünlü, Arda Ayberk Bak, Doğa Danacı, Şimal Ulusoy, Elif Hacıvelioğlu ile Özel Ezgililer gurur duydular.

Çalışmanın önemini vurgulayan Özel Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Sezen Kılınç çok soru çözmenin değil nitelikli ve düzenli çalışmanın başarıya giden yol olduğunu ve bu mutlu sona bu şekilde ulaşıldığını vurguladı.

Sezen Kılınç, “tüm çocuklarımız sınav başarılarına bakılmaksızın çok değerli çok özel biricik ve önemliler bubilinçle bir ölçme değerlendirmenin sonucu olarak 9 tane 700 tam, 14 öğrenci 1 yanlış, 4 öğrenci 2 yanlışla sınav başarısı göstermiştir. Daha çok yanlışı olan tüm öğrencilerimizin de düzenli çalıştıklarında heyecanlarını  kontrol edebildiklerinde istedikleri hedefe ulaşacaklarından eminiz.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum” dedi.

Merkezi Ortak Sınavında (TEOG)  birinci olan tüm öğrencilere hediyeleri takdim edildi ve öğrencilerin aileleriyle birlikte pasta kesildi.

Okul Müdürü Sezen Kılınç yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri bir kez daha kutlarken, başarıda emeği bulunan öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederek iyi tatiller diledi.