SİZLERLE GURUR DUYORUM...

Tüm Türkiye ile birlikte Samsun'da Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce hemşerisine seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 'Samsun meydanı Samsun Meydanı olalı böylesine güze

Tüm Türkiye ile birlikte Samsun’da Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce hemşerisine seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun meydanı Samsun Meydanı olalı böylesine güzel bir kardeşlik fotoğrafı oluşturmadı. Sizinle gurur duyuyorum” dedi.
81 il ide aynı anda başlayan “Demokrasi ve Şehitler “Mitingi” için Samsun Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Yılmaz, meydanda muhteşem bir demokrasi havasının yaşandığını ifade ederek, “Burada kardeşlik güzelliği var. Bu meydan şu ana kadar birçok siyasi amaçla kullanılmıştır. Ama bugün bir siyasi amaçla değil çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın yarını için, ülkemizin bütün siyasi ve sosyal potansiyelinin ele ele vererek toplandığı bir meydan haline gelmiştir. Biz sadece bizim gibi gelişmekte olan ülkelere değil, aynı zamanda demokrasi havariliği yapan, demokrasi konusunda burnundan kıl aldırmayan gelişmiş demokrasi sahibi ülkelere de örnek olduk. O bakımdan Samsun Meydanı Samsun Meydanı olalı böylesine güzel bir kardeşlik fotoğrafını oluşturmamıştır. Onun için sadece demokrasi fotoğrafı değil, ben burada bir kardeşlik fotoğrafı görüyorum. Bu kardeşlik fotoğrafında yer almak için geldiniz buraya. Ben Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerle gurur duyuyorum.” Diye konuştu.
Samsun’un tüm ilçeleri ile birlikte gümbür gümbür 23 gündür demokrasi nöbeti tuttuğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Siz demokrasi nöbetinin nöbetçileri olarak bir demokrasi yönetim ödülü kazandınız. Allah sizden razı olsun. Artık daha çok çalışmalıyız. Bu hainlerin bu hainliklerini bir daha yapmamaları için bizim güçlü bir ülke olmamız lazım, bizim refahı yüksek bir ülke olmamız lazım. Refahımızın yükseldiğini gördükleri için bu hareketi yaptılar. Çocuklarımızın geleceği aydınlık olacak. Umudumuz hep yüksek olacak” Şeklinde konuştu.

https://youtu.be/MlyyYzXjcYE

şokhaber.net