Sokak Futbolu'nda 'Çeyrek Final' heyecanı

1453 Fatih Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Sokak Futbol Turnuvası'nda çeyrek final heyecanı başladı

1453 Fatih Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Sokak Futbol Turnuvası'nda çeyrek final heyecanı başladı.
Ramazan ayının ilk günü başlayan turnuvaya toplam 32 takım katılmıştı. Kıyasıya mücadelelerin verildiği maçlarda ise grup elemeleri tamamlandı. Alınan sonuçlara göre çeyrek finale yükselen 16 takım ise bugün itibariyle karşılaşmalara başlıyor. Çeyrek final karşılaşmalarında yenilen takım turnuvaya veda ederken yenen takımlar ise yarı finale yükselecek. Bu yıl düzenlenen turnuvanın her yıl olduğu gibi heyecanlı ve yoğun katılım sağlanarak geçtiğini söyleyen 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Turnuvamıza bu yıl 32 takım katıldı. Ramazan ayının başlaması ile birlikte bizim de turnuvamızın start almıştı. Yaklaşık 20 gün süren eleme maçlarının ardından artık çeyrek final heyecanı başlıyor. Kıyasıya mücadelelerin verildiği maçlarımıza izleyici olarak her mahalleden gelen konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.
Anıl, ayrıca 1453 Fatih Spor Kulübü olarak her yıl düzenledikleri spor etkinliklerinde desteklerini esirgemeyen ve spor anlamında elini her zaman taşın altına koyan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt'a teşekkür etti. Anıl, tüm Samsun halkını çeyrek final müsabakalarını izlemeye davet etti. Müsabakalar her akşam iftardan hemen sonra başlıyor.
İşte çeyrek finale yükselen takımlar
Espa Grup, Cezaevi Spor, Aslan Müzik, Ülkücü Hareket, 1453 Fatih, Metro Kökçeoğlu, Eyüpspor, Yankiler, Olgunspor, Can Yoldaşları, Özdi Güvenlik, Kireç Tepe, Reşadiye Gençlik, Fatih Gençlik, Forza Panpino, İptal Kos.