Sol var umut var... Samsun için Kemal Zeybek var...

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Kemal Zeybek, 29 Mart'ta yapılacak ön seçim nedeniyle partililerle buluşmasını sürdürüyor

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Kemal Zeybek, 29 Mart’ta yapılacak ön seçim nedeniyle partililerle buluşmasını sürdürüyor. Samsun’un ilçelerinde CHP üyeleriyle görüşen Kemal Zeybek’e gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. “Sol var umut var, Samsun için Kemal Zeybek var” sloganı ile yola çıkan Kemal Zeybek katıldığı toplantılarda kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin emin adımlarla tek başına iktidara yürüdüğünü söyleyen Zeybek, “AKP baskı ve zulmü, toplumumuzun her kesimini adeta bir ajtapot gibi sardı ve bu durum toplumumuzu derin bir umutsuzluğa ve karamsarlığa sürüklemekte. Hukuk ve adalete duyulan inancın derinden sarsılığı, ekonomik belirsizliklerin ve kötü yönetimin halkı fakirleştirdiği ortamda, halkımız mutsuz ve çocuklarının gelecek yaşamlarından endişe etmekte” dedi.

Kemal Zeybek, yapılan toplantılarda CHP iktidarına neden ihtiyaç duyulduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Yaşanılan bu baskıcı ve karamsar süreçte, memur, işçi, emekli, çiftçi, esnaf, sanayici ve tüccar toplumun tüm kesimlerinin, yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve artırılması, refah seviyelerinin batılı çağdaş ülke standartlarında olması için Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek başına iktidarına ve sosyal demokrat politikalarına şiddetle ihtiyaç vardır.”

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Kemal Zeybek, “7 Haziran 2015 tarihinde, Türkiye ve Türk ulusu olarak, Cumhuriyet tarihimizin en önemli ve en kritik seçimini gerçekleştireceğiz. Bu seçimde, cesaretle ve umutla halkımızı bilinçlendirerek, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını tesis etmek bizim en önemli görevimiz olacaktır” diye konuştu.

Türkiye’nin  ve çocukların geleceğinin kurtarmak görevinin yine Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partililere düştüğünü savunan Kemal Zeybek şu açıklamayı yaptı:

“Biz, bu görevin öneminin ve ciddiyetinin farkında olan yurttaşlarız. Bu görev ve sorumluluğu büyük bir mücadele azmi ile üstleniyor ve bu uğurda karşılaşacağımız her türlü zorluk, baskı ve sindirme çalışmalarına karşı direniş göstererek demokrasi zaferi sözü veriyorum. AKP’nin çözülmeye başladığı, kendi aralarında koltuk ve makam-mevki kavgasına düştüğü, halkımızın yaşanılan ekonomik belirsizlikler ve ant,-demokratik baskıcı ortam nedeniyle alternatif çözüm arayışında olduğu bu antidemokratik dönemde, partimizin iktidar olma yolunda önü son derece ve tartışmasız şekilde açıktır. Tüm baskı ve engellemelere rağmen partimiz CHP, iktidar olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.”