SON İKİ MAÇIMIZA BAKIYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor'da Teknik Direktör Kenan Yelek, 'Görelespor maçı galibiyeti ile nefes aldık ve lig 'de son iki maçımıza bakıyoruz' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Görelespor maçı galibiyeti ile nefes aldık ve lig ’de son iki maçımıza bakıyoruz” dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu hatırlatan Çarşambaspor’da Teknik Direktör Kenan Yelek, ”Maçın genelinde rakibimiz karşımızda kapalı bir defans oyun anlayışı mücadele etmelerine rağmen oyuncularımız maçı kanmak için çalıştılar. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında Kemal Sabri Bayraktar’ın 30 metreden atığı gol öne geçtik. Maçın sonlarına doğru Özcan Alkan maçın skorunu belirleyen golünü kayıt etti.  Altın değerinde aldığımız galibiyetten  sonra futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.
BU MAÇI ÖNEMSİYORUZ
Hafta sonu deplasmanda Corum Eti Lisesispor  ile karşılaşacakları belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yelek,” Görelespor maçı galibiyeti ile iyi bir konuma geldik. Lig’deki bulunduğumuz yerimizi koruyarak, bir üst sıraları defliyoruz. Ayrıca Corum Eti Lisesispor maçı da bizim için çok önemli iyi hazırlanmak zorundayız. Lıg’de kalan son iki maçımız final havasında geçecek. Takımıma güveniyorum. Bu önemli maçta da tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyorum” dedi.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net