SON İKİ MAÇIMIZI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün, 'İyi oynadığım bir maçtan bir puanla ayrıldık ve üzgünüz' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”İyi oynadığım bir maçtan bir puanla ayrıldık ve üzgünüz” dedi.
ÜÇ PUAN HAKKIMIZDI
Maça iyi başlayan tarafın Çarşambaspor’un olduğunu ifade eden Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Altınordu Beleyespor maç boyunca iki sefer kalemize gelebildi. Bunların sadece bir tanesini gole çevirebildi. Biz işe çok net gol pozisyonları bulmamıza rağmen ancak bizde rakibimiz gibi birini değerlendirebildik. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” şeklinde konuştu.
ÖNÜMÜZDE İKİ MAÇ VAR
Altınordu Beleyespor maç beraberliği sonrasında Lâdik Belediyespor ile aralarında bulan iki farkının olduğunun altınını çizen  Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Hafta sahamızda 1074 Çankırıspor ile onuyoruz ve ardından Sinopspor’la deplasmanda karşılaşacağız. Her iki maçımızı kayıpsız atlamak istiyoruz. Takım olarak iyi bir kadroya şahabız Bu haftaki rakibimizin karşında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER