Sonuca Ulaşamadık!

Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakul Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, 'Bu haftaki rakibimizin karşında iyi mücadele ettik ve sonuca ulaşamadık' dedi

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakul Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Bu haftaki rakibimizin karşında iyi mücadele ettik ve sonuca ulaşamadık” dedi.
ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTILAR
Karşılaşmaya iyi başlayan tarafın Atakul Belediyespor olduğunu hatırlatan Atakul Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Merzifonspor karşısında asrı yağışa rağmen maçı kazanma azmi içinde olan oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bir türlü istenilen sonuca ulaşamadık ve üzerimizde bir basiretsizlik olduğunu fark etim. Bunda en kısa süre içinde atlatırız. Takımına tribünden 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ
Lig’de 5 puana sahip olduklarını ifade eden Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Merzifonspor maçının ardımdan hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ünye 1957 spor maçı bizim acımızda çok önem taşıyor. Hafta içi yapacağımız idmanlarla iyi hazırlanmamız gerekiyor. Son iki hafta içinde rakiplerimizin karşında kaybettiğimiz puanların bir kısmını telefi etmemiz gerekiyor. Takım olarak iyi bir ekibiz. O muhteşem taraftarlarınızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER