Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vali Aksoy’un başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi. Samsun Valiliği'nden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin AKSOY toplantının sonunda Samsun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyelerine ilimizde yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederek vedalaştı.


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri de Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.


Toplantıya Samsun Defterdarı Hayati Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal ve diğer üyeler katıldı.