SPORU SEVEN BİR TOPLUM OLUŞACAK!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliği sayesinde spor yapmayı seven bir toplum oluşturmayı amaçladıklarını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ etkinliği sayesinde spor yapmayı seven bir toplum oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
BİRLİKTE OYUNLAR OYNAMAYA, SPOR YAPMAYA TEŞVİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde, ‘Aileler Spor Yapıyor’ adıyla Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen proje kapsamında küçük çocuklar, anne ve babaları ile birlikte spor yapma imkanı buldu. Bu projeyi çok önemsediklerini ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Ailemle Spor Yapıyorum etkinliği, çok sayıda anne ve babaya yavruları ile birlikte oyunlar oynamaya, spor yapmaya teşvik etti. Etkinliğimize katılan tüm ailelere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
BİR TOPLUM OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ
Ailelerin çocukları ile birlikte spor yapmalarının kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden Bakan Kılıç, “Ailelerin çocuklar ile birlikte spor yapmalarını sağlayarak sporla iç içe olan bir toplum oluşturmayı hedefliyoruz. Eskiden aileler çocuklarının spor yapmalarına izin vermez, buna mani olmak için çabalardı. Ancak gelinen noktada bu durumun değiştiğini, ailelerin çocuklarını spora teşvik ettiğini, hatta onlarla birlikte spor yaptıklarını görüyoruz. Bakanlığımız olarak bu tarz çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Projenin başarılı bir şekilde ilerlemesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net