SÜPER MİNİKLERE ÖDÜL TÖRENİ...

SÜPER MİNİKLER BASKETBOL ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SÜPER MİNİKLER BASKETBOL ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "2015-2016 sezonu Basketbol Süper Minikler kupa ve madalya töreni geniş katılım ile gerçekleştirildik ”dedi.
2015-2016 sezonu Basketbol Süper Minikler kupa ve madalya töreni önceki akşam Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt,  İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Zeynep Aydın Elbir, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Tesis Amiri Ahmet Çakmak, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.
BURADA TÜM TAKIMLARIMIZ ŞAMPİYONDUR


[gallery ids="42436,42437,42438,42439,42440,42441"]
Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Değerli velilerimiz, birbirinden değerli evlatlarımız. Bugün Samsun'da, basketbol branşında büyük başarılara imza atıp, ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olan yavrularımızla bir aradayız. Burada tüm takımlarımız şampiyondur. Bu güzel takımların oluşmasında, eğitimlerinde yardımcı olan  antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu minik yavrularımızı spor yapmaya teşvik eden, onları salonlara getiren ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların şehrimizde yer alması konusunda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a da teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
14 takımın katıldığı, kupa ve madalyaların verildiği törene veliler yoğun ilgi gösterirken, çocuklarının bu önemli anlarını kamera ve cep telefonları ile ölümsüzleştirdi.
Köksal ÖNER