SÜSLÜ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ…

MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü seçim çalışmaları kapsamında Ladik, Havza ve Kavak ilçe teşkilatlarına bir dizi ziyarette bulundu

MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü seçim çalışmaları kapsamında Ladik, Havza ve Kavak ilçe teşkilatlarına bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretler esnasında ilçedeki sorunlar hakkında teşkilatlardan bilgi alan Süslü, ''Ben 19 yıldır bu davaya hizmet ediyorum. Öldüğümde de Allah'ın izniyle yine bu davanın topraklarında defnedileceğim. Tecrübelerimi bizleri yetiştiren dava büyüklerimize sunmak istiyorum. Bu sebeple oylarınıza talibim'' ifadelerini kullandı.

KAZANACAĞIMIZ TARİH 7 HAZİRAN
''Benim için kazanmak da kaybetmek de yok.'' diyen Süslü, ''Tercih edilmek, seçilmek ya da tercih edilmemek var. Eğer tercih edilirsek kazanmış olmayacağız, çünkü kazandık dersek iş bitmiş anlamına gelir. Biz tercih edildiğimizde kazanmak için çalışacağız. Haziran seçimlerinde oyumuzu arttırıp, 1 olan vekil sayımızı 3-4 yaptığımızda o zaman kazanmış olur, o zaman davulla zurnayla kutlarız başarımızı. Bu yüzden 21 Şubat kazanılacak bir zafer tarihi değil. Kazanacağımız tarih 7 Haziran olacak.'' dedi.

PARTİYİ TERKEDENLERDEN OLMAYACAĞIZ
Daha önce olduğu gibi demokrasi vurgusu yapan Süslü, ''Benim geçmişe dönük kimseye kırgınlığım, dargınlığım yok. Kimsenin de bana karşı bir kırgınlığının olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple 21 Şubat kongresinin hiç bir kırgınlığa yol açacağını düşünmüyorum. Partililerimizin de özverisiyle kongremizin bir demokrasi şölenine dönüşeceğini düşünüyorum. Eğer 21 Şubat da seçilmek nasip olmazsa da biz yine partimizin bünyesinde çalışmaya devam edeceğiz. Size söz veriyorum, biz seçilmeyince partiyi terk edenlerden olmayacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Ömer Süslü'nün akşam saatlerinde ise Canik İlçe Teşkilatını ziyaret edeceği öğrenildi.