TABAN BİRLİKLERİ YEMEKTE BULUŞTULAR

Samsunspor kulübü Samsun'daki amatör spor kulüp temsilcilerini, futbol il hakemlerini ve futbol antrenörlerini dün akşam yemeğinde bir araya getirdi

Samsunspor kulübü Samsun'daki amatör spor kulüp temsilcilerini, futbol il hakemlerini ve futbol antrenörlerini dün akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Kulüp Alt yapı birimimizin düzenlediği ve moderatörlüğünü Alt Yapı sorumlusu Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Hasan Bozal'ın yaptığı organizasyona Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, Atakum Belediye Başkanımız Sayın İshak TAŞÇI, ASKF Genel başkan yardımcısı ve Samsun Şube Başkanı Sayın Şener AYDIN, Taban Birlikleri başkanları, kulüp başkanları, yöneticiler ve amatör futbolda görev yapan antrenörler katıldı. Kulüp başkanımız Erkurt TUTU tüm masaları tek tek gezerek davetlilerle yakından ilgilendi.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Şener AYDIN, "Bugüne kadar Samsunspor'a hizmet eden tüm kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Samsunspor gerçeğini kimse unutmamalı. Samsunspor iyi yerde olursa bu tüm kente yansır" dedi.

Atakum Belediye başkanımız Sayın İshak Taşçı konuşmasında Samsunspor'un Samsun'un en önemli markası olduğundan bahsederek, Samsunspor'a olan katkılarının bundan sonra maksimuma çıkacağını ifade etti.

Tüm katılımcılara teşekkür eden  başkanımız Erkurt TUTU," Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum. Samsunspor kulübü Başkanı sizlerin arasından gelmiş birisidir. Bundan önce Samsunspor, Samsun amatöründeki kulüplere sahip çıkamadı ve gerekli değer gösterilemedi. Fakat biz her zaman amatör kulüplerin yanında olacağız. Bizim sizden tek isteğimiz fikir ve projelerinizi, her şeyi bizimle paylaşın" diye konuştu.

Valimiz İbrahim Şahin ise, "Amatör kulüplere önem vererek Samsunspor'a daha fazla futbolcu yetişmesini sağlamalıyız. Ayrıca Samsun'un ilçelerindeki tesisler bile birçoğu ilimizde yok. Spor anlamında Samsun'a yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Davetimiz sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemekle sona erdi.

Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.