Takım olabilirsek her engeli aşarız

'Samsun'u ortak akılla yöneteceğiz' AK Parti'nin sivil toplum örgütlerine yönelik yaptığı yoklamayı fazlasıyla önemsediğini belirten Samsun milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, 'Bir şehir

“Samsun’u ortak akılla yöneteceğiz”

AK Parti’nin sivil toplum örgütlerine yönelik yaptığı yoklamayı fazlasıyla önemsediğini belirten Samsun milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, “Bir şehirle ilgili karar alınacağı zaman çok sesliliğe ihtiyaç var. Bu nedenle STK’larla yapılan temayül yoklaması çok önemli. Nabzı bütün tabana yayma düşüncesi, bütün kesimlerin ortak iradesine saygı duyulması bir şehrin geleceği açısından çok önemlidir. Samsun için proje üretecekseniz en ücra köşedeki dernek temsilcilerinin de görüşünü almak açılımların en büyüğüdür” dedi.

Takım olabilirsek her engeli aşarız

“Bir elin nesi var iki elin sesi var” sözünün siyasette karşılığının olduğunu da vurgulayan Bayraktar, “Takım olma anlayışına sahip milletvekili gurubunun şehrin sorunlarını çözmede başarıya ulaştığını anlatmaya gerek yok. Takım çalışması sorunlara farklı açıdan bakmaya ve çözüm bulmaya olanak sunar. Her biri farklı karakterdeki insanların bir arada çalışması elbette kolay değil. Kollektif başarı için oluşturulan takımdaki herkesin kendini aşması, enerji, bilgi, beceri ve tecrübesini başta şehri olmak üzere, ülkesi ve milletinin sorunlarının çözümü için aktarması gerekir. Takım olamazsanız boşuna çabalarsınız. Takım olmadan ne üretimden, ne kaliteden ne de başarılı projelerden söz edilebilirsiniz” diye konuştu.

“Ben yok, biz var”

Samsun’un her yönüyle işlenmesi gereken çok değerli yapıya sahip olduğunun da altını çizen Mustafa Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ulvi şehirde başarıya ulaşmak hem çok kolay hem de çok zor. Kolayı biz, zoru ben olmak! Kolayı varken zoru neden tercih edelim. Yapılması gereken o kadar çok iş ve proje var ki; emin olun ben desen de hiçbirinden sonuç alamazsınız. Şartlar bütün vekillerimizi biz olmaya zorlayacak. Umarım birbirini anlayan, dinleyen ve her konuda asgari müşterekte birleşen vekiller seçilir. Yoksa vekil olayım anlayışında olanların partimize ve şehrimize katacağı hiç bir şey yoktur. Maksat; Samsun ve Samsun’u kalkındırmaksa gerisi teferruattır. ‘Biz’ olup Samsun’u 2019 ve 2023 vizyonlarına, uygun noktaya taşımaktır. Mücadelemiz bu olmalı”