Talep Şikâyet ve Önerileri Yerinde Dinliyor

Başkan İhsan Kurnaz, Çalışmalarımız İlkadım'ın Şehir Kimliğine büyük katkı sağlıyor.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’da yapılan çalışmaların şehrin kimliğine ve geleceğine yönelik gelişimine büyük katkı ve destek verdiğini söyledi.
Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Çiftlik Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’da yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan İhsan Kurnaz, insan odaklı hizmet ürettiklerini belirterek, İlkadım Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında esnaflara bilgiler verdi.
Ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz
Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri; esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan İlkadımımıza hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.
Başkanı aramızda görmek bizleri mutlu ediyor
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşma, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.