TARİHÇİLERDEN MEZUNİYET SEVİNCİ...

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesinde eğitim görmekte olan Tarih 4

19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesinde eğitim görmekte olan Tarih 4. sınıf öğrencileri mezuniyetlerini düzenledikleri balo ile kutladı.

[gallery ids="50445"]
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesinde eğitim görmekte olan tarih son sınıf öğrencileri mezuniyet balosu düzenledi. Samsun'un ünlü balo mekanı Fevzi'nin Yeri'nde yapılan mezuniyet balosu, üniversitelilerin şıklık yarışına sahne oldu.
Mezuniyet balosunda bir araya gelen OMÜ Tarih bölümü öğrencileri, mezuniyet pastasını kestikten sonra çalınan müzikler eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. Zaman zaman slow danslarla romantik bir ortam estiren öğrenciler, oyun havaları ve halaylarla sahnenin tozunu attırdılar. Kız ve erkek öğrencilerin şıklık yarışına girdiği baloya katılan gençler hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.
Program sonunda konuşan gecenin planlayıcısı Ecem OKAY, "4 Yıl ardından mezun oluyoruz. 4 yılın yorgunluğunu atmak için bu gün bu etkinliği düzenledik. Başta bölüm başkanımız Prof. Dr. M. Yavuz Erler olmak üzere bizde emeği olan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi.
şokhaber.net