Taşçı, 'AİLEM' dediği halkıyla kucaklaşıyor…

Kurban Bayramı boyunca ilçedeki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Atakum, Kurban Bayramını birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyor

Kurban Bayramı boyunca ilçedeki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, Kurban Bayramını birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyor. Biz de bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, ailemiz olarak gördüğümüz Atakum halkıyla kucaklaşıyoruz” dedi.
Kurban Bayramını Atakumlularla bir araya gelerek geçirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum’u evimiz, Atakum’da yaşayan vatandaşlarımızı da ailemiz olarak görüyoruz. Sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kurban Bayramını da vatandaşlarla bayramlaşarak görüş alışverişinde bulunmak için bir fırsat olarak görüyorum. Vatandaşlarımızın, her isteği ve önerisi benim için çok önemli. Millete inanan, millete güvenen ve sadece milleti için var olan bir anlayışın mensubu olarak, onların daha iyisi için her isteğine kulak veriyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretler esnasında kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Ziyaretlerimiz esnasında gerek esnafımız, gerekse Atakum halkının yakın ilgisi, samimiyeti ve güler yüzleri bizleri mutlu ediyor. Onlardan aldığımız güç ve enerji ile Atakum Belediyesi olarak gece gündüzü, mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Belediyemiz çalışmalarına, ilçemizi ve halkını, hak ettiği hizmet ve projelerle buluşturmak için ara vermeksizin devam ediyor. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Atakum’u Türkiye’nin parlayan yıldızı konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.