Taşçı, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi biz de ancak halka hizmetin ağası oluruz." dedi

"Biz, Halka Hizmetin Ağası Oluruz" Taşçı, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi biz de ancak halka hizmetin ağası oluruz

"Biz, Halka Hizmetin Ağası Oluruz"

Taşçı, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi biz de ancak halka hizmetin ağası oluruz." dedi

Elma Çukuru Kadırga Şenlikleri gerçekleştirilirken, şenliğe Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve binlerce insan katıldı. Yapılan ağalık açık artırmasına katılan Başkan Taşçı, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi biz de ancak halka hizmetin ağası oluruz." dedi.

Bu yıl 25.düzenlenen Elma Çukuru Kadırga Şenlikleri'ni ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ağılık için düzenlenen açık artırmada 12 bin lira vererek, şenliklerin ağası oldu. Ahmet Ölmez başta olmak üzere ağa olmak için uğraş veren birçok kişinin katıldığı açık artırma sonucu ağalık kıyafetini üzerine giyen Başkan Taşçı, "Sayın Başbakanımız, halkın adamı Recep Tayyip Erdoğan, Ülkemizin 12.Cumhurbaşkanı olacaktır. Bunun gerçekleşmesi için büyük destek vereceğinize inanıyorum. Kendisi bugüne kadar ülkemiz için gecesini gündüzüne katarak birçok hizmetler vermiş, cumhurun başı olarak bu hizmetlere devam edecektir. Biz de O'nun talebeleri olarak şenlik ağalığına değil ancak halka hizmet için ağalığa talip oluruz. Şenliğinize katkı yapmak için ve Genel Başkanımız, Liderimiz, gönüldaşımız,  Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 12.Cumhurbaşkanı seçilecek olması şerefine açık artırmaya 12 bin lira ile bir son vermek istiyorum" dedi.

Başkan Taşçı, şenliklere katılan binlerce insanın sevgi gösterileri arasında, geleneksel hale gelen ağalık kıyafetlerini giyip, ata binerek şenlik alanında bir turda attı. Öte yandan şenliklere katılanlar, çeşitli sanatçıların söylediği  şarkılara eşlik ederek, horon oynayarak, eğlencenin tadını çıkarttılar.