Taşçı, Burada yaklaşık 2 bin kişiyiz. Bu kadar güzel insanla birlikte oruç açmak, iftar etmek benim için büyük mutluluktur dedi.

Halkla Birlikte Oruç açmak Büyük Mutluluk Atakum Müftülüğü tarafından Mimar Sinan Camii'nde düzenlenen programına katkı vererek burada bir iftar düzenleyen Atakum belediye başkanı İshak taşçı,

Halkla Birlikte Oruç açmak Büyük Mutluluk

Atakum Müftülüğü tarafından Mimar Sinan Camii'nde düzenlenen programına katkı vererek burada bir iftar düzenleyen Atakum belediye başkanı İshak taşçı, "Burada yaklaşık 2 bin kişiyiz. Bu kadar güzel insanla birlikte oruç açmak, iftar etmek benim için büyük mutluluktur" dedi.

Kaymakam Ali Bakoğlu, Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, belediye meclis üyeleri, birim müdür ve amirleri, muhtarların yanı sıra yaklaşık 2 bin mahalle sakinin katıldığı iftarda bir konuşma yapan Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin, "Biz geçtiğimiz günlerde Sayın İshak başkanı ziyaret ederek, düzenleyeceğimiz program için destek istemiştik. O da sağ olsun bize bu desteği vermekle kalmadı, onun üstüne bir de bu iftarı düzenledi.  İshak Başkan'ımıza bizi bir araya getiren, bu ulvi günlerin tadını birlik ve beraberlik içinde iftar ederek daha çok almamızı sağladığı için çok teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyoruz. Burada gördüğümüz tablo beni son derece memnun ve mutlu etmiştir. İnanıyorum ki, bu beraberlik içinde bundan sonra sosyal, kültürel ve dini içerikli pek çok programa beraber imza atabiliriz" diye konuştu.

Ramazan ayı başında iftarını her gün bir başka mahallede halkla birlikte açma kararı aldığını, bu doğrultuda bugüne kadar birçok mahalleyi ziyaret ettiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " İftar programları sayesinde hem mahallelerimizi ziyaret ediyor, hem bize verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, hem de mahalle sakinlerimiz ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. İlçe Müftümüz İsmail Keskin Bey, beni ziyaret edip güzel bir sohbet programı hazırladıklarını, bunun için katkı verip veremeyeceğimi sorduğunda, ben de kendisine gereken katkıyı yaparız. Bu programı bir de iftar ile güzelleştireli. Biz bu mahallemizde iftar verecektik. Onu da aynı akşam yapalım dedim ve bu iftarı düzenledik. Atakum Belediyemizin iftar programına iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Burada yaklaşık 2 bin kişiye yakın çok güzel bir topluluk var. Sizlerle birlikte iç içe olmaktan, oruç açmaktan zevk ve memnuniyet duydum. Birliğimiz ve beraberliğimiz sürdüğü sizin bana kuvvet v e destek verdiğiniz sürece, bizim size hizmetlerimiz artarak devam edecektir" diye konuştu.

Öte yandan davetli olduğu ancak Mimar Sinan Camiindeki iftar programı nedeni ile katılamadığı 25 Mayıs Havzalılar Derneği'nin Yalı Kafe'de düzenlediği iftara sonradan katılan Başkan Taşçı'ya, Dernek Başkanı Osman Teber ve Havza Belediye Başkanı Murat Ekiz tarafından bir semaver hediye edildi.