Taşçı engellilerle buluştu;

'Sorunlara çözümle karşılık veriyoruz'

'Sorunlara çözümle karşılık veriyoruz'.

Atakum Belediyesi Yaşam Parkında engelli sporcular ile mini müsabakalar yapan Başkan Taşçı, "Atakum'da engellerin aşılması için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Taleplere samimiyetle yaklaşıyor, sorunlara çözüm karşılık veriyoruz" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yaşam Parkını ziyaret ederek engellilerle ve aileleriyle bir araya geldi. Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra istihdama yönelik de çalışmaların gerçekleştirildiği Yaşam Parkını önemsediğini belirten Başkan Taşçı, parkın yöneticilerinden bilgi alırken yeni çalışmalar ve projeler hakkında da  bilgi verdi.

TAŞÇI'NIN ZORLU RAKİPLERİ

Yaşam Parkı'ndan faydalanan engellilerin taleplerini dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, engelli sporcularla branşlarına göre mini müsabakalar yaptı. Birçoğu Türkiye derecesi yapmış Samsunlu engelli sporcularla önce masa tenisi ardından da boccia oynayan Başkan Taşçı, dişli rakipleri karşısında zorlandığını belirtti. Sporcuları tebrik eden Başkan Taşçı, kendilerine her zaman destekçi olduklarını yineledi. Engelli aileleri Yaşam Parkı faaliyetleri için Başkan Taşçı'ya teşekkür etti.

'ENGELLİLER ÖNCELİĞİMİZ'

Atakum İlçesinde engellerin aşılması için önemli çalışmalar yaptıklarını ve birçok kapsamlı projenin hazırlığı içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Taşçı, engellilerin hayatın her alanında rahatlıkla yer alması için mücadele ettiklerini belirterek, "Atakum'da engellilerimizin engellerini aşmak için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Gerek sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde yer almaları gerek sportif alanda kendilerini ispat etmeleri, gerekse istihdam yönünden desteklenmeleri önceliğimiz. Bu önceliği asla göz ardı etmeden çalışıyoruz. Taleplere samimiyetle yaklaşıyor ve sorunlara  çözümle karşılık veriyoruz. Bu samimiyetimiz engelli vatandaşlarımız tarafından da fark ediliyor" dedi.