Taşçı gençlere Ord. Prof. Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Baş başa adlı kitabını hediye etti.

Başkan Taşçı'dan Gençlere müjde

Başkan Taşçı'dan Gençlere müjde. 

Taşçı gençlere Ord. Prof. Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Baş başa adlı kitabını hediye etti. 

Ülkemizin değişik şehirlerinden okumak için şehrimize gelen ve Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğüne bağlı Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdunda kalan 400 öğrenci Yalı Kafe Restaurantta Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın misafiri oldu.

Kredi Yurtlar Kurumu Bölge müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdunun basketbol sahasını ve çevre düzenlemesini yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçıya teşekkür ederek" Atakum belediyesi bizlere kapılarını sonuna kadar açmıştır. Devletimizin size olan yakınlığını unutmadan uzman olduğunuz meslek dalında iz bırakan çalışmalar yapmak göreviniz olmalıdır" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı gençlere seslenerek "sizler bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Ben sizin bir abiniz olarak her ihtiyacınızda yanınızda olmak isterim." dedi. Bölge müdürü Kasapoğlu’nun öğrenciler için büyük bir şans olduğunu da ifade eden Taşçı bürokrat kimliği olmasına rağmen babacan tavırlarıyla öğrencilerin sevgisini kazandığını da belirtti.

İshak Taşçı 55 de 55 projesinin hayata geçirilmesi noktasında gençlerin öneri ve isteklerine de değer verdiklerini belirterek" sizlerden isteğim ikametgâhınızı Atakum'a aldırmanızdır. Çünkü öğrencilerimizin yaşadığı ilçede ikametinin görünmemesinden doğan 3 trilyon gibi bir kaybımız bulunmaktadır. Sizler bu rakamın belediye bütçesine geçmesine katkı verin bende 3 trilyonu sizlere yönelik hizmete dönüştürme sözü veriyorum" dedi.

Başkan Taşçı ikametini Atakum'a aldırarak öğrenci kimlik belgesi alan öğrencilerin Belediye tesislerinden %20 indirimli yararlanacağını müjdesini de gençlere verdi.

Gençlerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Taşçı ve eşi Fatma Taşçı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı gençlere Ord. Prof Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Baş başa adlı kitabını hediye etti.