Taşçı'dan Cemevi'ne destek…

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yapımı devam eden Cemevi için destek isteyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş'e, 'Üzerimize ne düşüyorsa yaparız' diye yanıt ve

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yapımı devam eden Cemevi için destek isteyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş'e, “Üzerimize ne düşüyorsa yaparız” diye yanıt verdi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Samsun’da gerçekleştirilen çalışmaları hakkında, Başkan Taşçı’ya bilgi veren Başkan Ermiş, Atakum İlçesinde yapımı devam eden Cemevi ile ilgili de paylaşımda bulunarak destek beklediklerini dile getirdi.

‘DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR’

Cemevi’nin tamamlanması için destek talebinde bulunan Başkan Ermiş, “Atakum İlçesinde yapımı devam eden Cemevi tamamlandığında kent koşullarında cem törenleri başta olmak üzere, kültürel faaliyetlerimizi de yapabileceğiz. Bu anlamda inşaatın tamamlanması için desteğe ihtiyacımız var” dedi.

DESTEK SÖZÜ

Cemevi inşaatının tamamlanması için imkânları doğrultusunda destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İnşaatın tamamlanması ve Cemevi’nin hizmete açılması için üzerimize ne düşüyorsa, imkânlarımız doğrultusunda yapmaya hazırız” diye konuştu.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarete CHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Hasan İpek de katıldı. Başkan Taşçı, konuklarına son dönemde hayata geçen projeler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.