Taşçı'dan öğretmenlere teşekkür...

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, 'Ülkemizin dört bir yanında görev yapan eğitim neferlerimiz, milletimizin aydınlık yüzüdür

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ülkemizin dört bir yanında görev yapan eğitim neferlerimiz, milletimizin aydınlık yüzüdür. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak bir mesaj yayınladı.

Mesajında öğretmenlerin insan yetiştirmek gibi kutsal bir görevin temsilcileri olduğunu vurgulayan Başkan Taşçı, “Bir insanı yetiştirmek, geleceğe hazırlamak, ailesine ve ülkesine hayırlı evlatlar yetiştirmek onurlu bir görevdir. Bu onurlu görevi ifa eden öğretmenler, büyük bir saygıya ve övgüye layıktır. Ülkemizin hedeflerine ulaşması adına, eğitim merkezli gerçekleştirilen her çalışma, milletimizin kaderini doğrudan etkilemektedir. Daha ileriye, en ileriye gitmenin yolu eğitimden ve çalışmaktan geçer. Bu durum öğretmenlerimizin omuzlarındaki yükü daha da ağırlaştırmaktadır. Ülkemizin dört bir yanında görev yapan eğitim neferlerimiz, milletimizin aydınlık yüzüdür” dedi.

Öğretmenler, Türkiye’nin her şehrinde, en uzak köylerden en merkezi yaşam alanlarına kadar görev yaparak kendilerini eğitime ve öğrencilere adamış ışık kaynaklarıdır. Öğretmenliğe sadece bir meslek olarak bakmak, büyük bir yanlıştır. Öğretmenlik sadece maddi kazanç için yapılabilecek bir meslek değildir. Öğretmenlik, kutsal bir görevdir. Bu kutsal görevin temsilcisi olan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.