TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA…

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE İL GENELİNDE TAŞIMALI EĞİTİME İKİ GÜN ARA VERİLDİ İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli başkanlığında, İl Af

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE İL GENELİNDE TAŞIMALI EĞİTİME İKİ GÜN ARA VERİLDİ

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli başkanlığında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi 19 Mayıs Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün ilimiz için yapmış olduğu meteorolojik analiz sonunda yoğun kar yağışı olacağı tahmin edildiğinden, durum değerlendirmesi yapmak ve alınacak tedbirleri görüşmek üzere İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Üyeleri tarafından, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi 19 Mayıs Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli’nin başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mehmet Ali Karatekeli’nin başkanlığında yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, eğitim ve öğretime devam edilmesi konusunda; 17.02.2015 Salı ve 18.02.2015 Çarşamba günleri il genelinde taşımalı eğitime ara verilmesi kararı alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.