TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Etkinlik Döneminde Kapılarını Açtı

SONBAHAR ETKİNLİKLERİ TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Etkinlik Döneminde Kapılarını Açtı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Samsun Eğitim Parkı, 2014 Sonbahar Etkinlik Dönemi başlangıcını gerçekle

SONBAHAR ETKİNLİKLERİ

TEGV Samsun Eğitim Parkı Yeni Etkinlik Döneminde Kapılarını Açtı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Samsun Eğitim Parkı, 2014 Sonbahar Etkinlik Dönemi başlangıcını gerçekleştirdi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı, sonbahar etkinlik döneminde ilk etkinliklerine başladı. Etkinlik çeşidi ve gönüllüleri ile kapıları çocuklara açan eğitim parkı iyi yaşam benim maceram, enerjini keşfet, ingilizce kulübü, çocuk hakları atölyesi, taş boyama ve ebru atölyesi ile çocuklara merhaba dedi.[gallery ids="14702,14703,14704,14705"]

Veliler, çocuklar ve gönüllüleri ile birlikte eğitim parkının bahçesinde  gerçekleşen aktivitede çocuk haklarına dair izler bırakan çocuklar, enerjilerini keşfederek sağlıklı bireyler olma yolunda adımlar atan çocuklar Mutlu bir şekilde etkinliklerini tamamladılar.

Gönüllüler ile de dönemin ilk paylaşım toplantısını gerçekleştirerek yeni etkinlik dönemine dair planlamalar yaparak başlayan samsun eğitim parkı 20. Etkinlik yılında da keyifli etkinlikler ile kapılarını tüm Samsunlulara açtı.

TEGV Samsun 20. TEGV etkinlik yılının ilk aktivitelerden birini yine çocuklar ile yaşanılan mekan olan eğitim parkında gerçekleştirmiş oldu.  Gerçekleştirilen aktiviteler çocukların keyifli  eğlenceli aynı zamanda da eğitici zamanlar geçirmelerini sağladılar.

TEGV, tüm çocukları dönem içerisinde gerçekleşecek etkinliklere kayıt olmak için davet ederek etkinliği sonlandırıdı.