TEKKEKÖY'DE HALA HAYATİ TEKİN'İN İZLERİ VAR

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Tekkeköy Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Tekkeköy Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Meclis Üyelerinden kapsamlı bilgi alan Tufan Akcagöz, Tekkeköy'de Başkan değişeli 3 yıla yakın oluyor. Bu süre zarfında ne zaman herkesin takdir edeceği bir şey yapılacak cidden merak ediyorum. Ortada görünen bir şey yok. Tekkeköy'e bu dönem hakikaten yazık oldu. Tekkeköy'e gidiyorum, hala Hayati Tekin'in izleri var. Vatandaşla konuşuyorum, hizmet alamamaktan muzdaripler" dedi.
Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a karşı düzenlenen insanlık dışı saldırıyı lanetlediklerini belirten Akcagöz, "Büyükelçi Karlov'un ailesine, mesai arkadaşlarına ve Rus halkına başsağlığı diliyor, acılarını CHP Samsun İl Örgütü olarak yürekten paylaşıyoruz. Bu saldırının iç huzurumuza yönelik olduğu kadar, ülkemizin içinde bulunduğu bölgede gerilimi arttırmayı ve bölgesel istikrarsızlığı büyütmeyi hedeflediği açıktır. Bu saldırı, dünya barışına da bir tehdit niteliği taşımaktadır. Katil, bir polis. Bunu öğrenince epey endişelendik. Demek ki daha sıkı tedbirler alınması gerekiyor. Bu süreçte hiç bir provokasyona alet olmamalıyız. Provokasyonlarla yaratılan kaos ortamı, bizi ayırmayı ve parçalamayı hedeflemektedir. Terörün üstesinden gelmeye devletin gücü yeter. Yeter ki üzerimizde oynanan oyunların farkında olalım" diye konuştu.
Yaşanan terör olaylarında, hükümetin, sanki hiç sorumlu değilmiş gibi davranmasını da anlamadığını ifade eden CHP Samsun İl Başkanı, "Ülkeyi kim yönetiyorsa, millete karşı sorumludur. Bu nedenle AKP'nin terörle mücadele karnesi zayıftır. PKK ile görüşen ben değilim diyenler, sonra görüştüysek ne olmuş dediler. İşte şehitler geliyor, bombalar patlıyor, insanlar ölüyor. Daha ne olsun?" dedi.
şokhaber.net