Tekkeköy'de Özel Eğitim Coşkusu

Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren Turgut Tüfenk İlkokulu bünyesinde bulunan özel eğitim sınıflarının yılsonu gösterisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren Turgut Tüfenk İlkokulu bünyesinde bulunan özel eğitim sınıflarının yılsonu gösterisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Tören ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinde Emin Küçük Hatice Ertetik’in yanı sıra 19 Mayıs Üniversitesi öğretim görevlisi Murat Vural, okul müdürleri, veliler ve davetliler katıldı.
BÜYÜLEYEN GÖSTERİ
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Turgut Tüfenk İlkokulunda eğitim gören hafif ve orta /ağır düzey özel eğitim öğrencileri izleyicileri ilk olarak  “Urfa sıra geceleri”  etkinliği ile etkiledi. Ardından özel öğrencilerden oluşan ritim grubu etkinliğini sergiledi. Törenin devamında efsane film “Selvi Boylum Al Yazmalım” ile izleyicileri büyüleyen öğrenciler son olarak semazen gösterisiyle salonda duygusal anlar yaşattı.
GÜZELLİKLERİ YAŞADIK
Okul olarak ilklerin altına imza atıklarını vurgulayan Turgut Tüfenk İlkokulu Müdürü Ahmet Korgancı, ”Özel eğitim ekibimizle çok güzel bir çalışmaya imza atmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyeti en büyük mutluluk kaynağımızdır. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER