Tekkeköy'den Muhteşem 'EVET' Tablosu

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi Kutlukent eski hizmet binası önünde düzenlenen mitinge yoğun katılım sağlayarak gövde gösterisine çeviren coşkulu vatandaşlara teşekkür edere

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi Kutlukent eski hizmet binası önünde düzenlenen mitinge yoğun katılım sağlayarak gövde gösterisine çeviren coşkulu vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu tablo Tekkeköy’ün kararını en güzel şekilde sergiliyor" dedi.
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar gün içinde sürdürdükleri referandum çalışmalarını Kutlukent bölgesindeki coşkulu kalabalığın sevgi seli ve evet sesleri eşliğinde tamamladılar.
Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından Tekkeköy Kutlukent bölgesinde düzenlenen evet mitingine katılan AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile AK Parti Tekkeköy ilçe başkanı Yusuf Güngör coşkulu vatandaşlara seslendiler.
Tekkeköy 16 Nisana hazır
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için 16 Nisan referandumunda Tekkeköy’ün gür bir sesle evet demeye hazır olduğunu söyleyen Başkan Togar, "Kutlukent bölgemiz her zaman olduğu gibi yine bizleri yalnız bırakmayarak bağrına bastı. Yediden yetmişe tüm ülkenin kaderini ve geleceğini ilgilendiren referandumda Kutlukent kararını vermiş. Bu coşku dolu miting gösteriyor ki, Tekkeköy her seçim dönemindeki oy oranını yükselterek yine tarih yazacak. 17 Nisan sabahı Türkiye yep yeni bir güne uyanacak. Koalisyonlar, darbeler, ekonomik buhranlar inşallah tarih olacak. Bürokratik engeller kalkacak. Ülkemiz önündeki tüm engellerin kalkması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine evet demeliyiz. Bu akşam Kutlukent bölgemizde AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilimiz Ahmet Demircan, İl Başkanımız Muharrem Göksel ile İlçe başkanımız Yusuf Güngör’ün katılımlarıyla düzenlediğimiz evet mitingimiz adeta gövde gösterisine dönüştü. Meşaleler, havi fişekler, bayraklar ve güçlü Türkiye için evet diyen bu muhteşem insan seli her şeyi en güzel şekilde özetliyor. Artık herkes her şeyin farkına varmış, konuyu anlamış. Mitingimize katılan Genel Başkan Yardımcımıza, Milletvekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, teşkilatlarımıza ve bu güzel tabloyu oluşturan her zaman yanımızda olan gücümüzün kaynağı vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.
Karaaslan’dan Tekkeköy Belediyesine tam not
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Tekkeköy’de sürdürdüğü referandum çalışmaları esnasında Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını da ziyaret etti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a belediyeyi tanıtarak yeni binanın işleyişi ve birimleri hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca başkan Togar, Karaaslan’a belediye çalışmaları, projeler ve hizmetler hakkında da bilgiler verdi.
AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasının İlçeye ve bölgeye yaraşır güzel ve gösterişli bir hizmet binası olduğunu dile getirerek binada ilçeye ve vatandaşlara güzel hizmetler gerçekleştirmeleri temennilerinde bulundu.
şokhaber.net