Tekkeköy'e Üç Dev Yatırım

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 'Seçim çalışmalarımız doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili adayımız Çiğdem Karaaslan, İlçe Başkanımız Yusuf Gü

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Seçim çalışmalarımız doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili adayımız Çiğdem Karaaslan, İlçe Başkanımız Yusuf Güngör ile Kurtuluş mahallemizde vatandaşlarımıza misafir olduk.
Ülkemiz Altın çağını yaşıyor
Türkiye AK Parti iktidarı ile şaha kalktı. Hükümetimizin yatırımları ve gerçekleştirdiği projeler sayesinde Ülkemiz adeta altın çağını yaşıyor diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘ bugün burada Sayın Bakanım ve Milletvekili adayımız ile AK Parti iktidarının yapmış olduğu hizmetlerin gölgesinde gururla göğsümüze gere gere sizlerin karşısındayız. Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ilçemize üç dev yatırım kazandırdı.  Bunların ilki bu mahalle sınırlarına yapılacak bir gençlik merkezi.  Bu ay içerisinde inşallah temelini hep birlikte atacağız. Yine Büyüklü Anadolu Lisemiz ve yeni yapılacak yüzme havuzumuzun da inşaatı çok yakında başlayacak. Yani bu yıl içerisinde ilçemizde üç dev proje hayat bulacak. Burada sizlerin huzurunda tekrar Sayın Bakanımıza ilçemize yaptığı bu güzel yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.
Ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberindeki heyet Tekkeköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim şenliğine katıldı. Daha sonra programı Tekkeköy de esnaf ziyareti ile devam etti.