TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

SKOR DAHA DA FARKLI OLABİLİRDİ Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit  Özat, özellikle ikinci yarıda

SKOR DAHA DA FARKLI OLABİLİRDİ
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit  Özat, özellikle ikinci yarıda oynadıkları oyun için oyuncularını kutlayarak, "2-0 öne geçtikten sonra verilen mücadeleden memnunum ama oynanan oyundan memnun değilim. Özellikle sonradan giren oyuncuların performansından bugün memnun değilim. Sevindiğim şey 3 puan. Üzüldüğüm şey ise geri çekilmemiz. Bu bize yakışmadı. Bu bizim oyun tarzımız değil Ofoedu sakatlanmasaydı skor daha da farklı olabilirdi" diyen Özat, "Ama istediğimiz ortalama puanla gidiyoruz. Ligin sonunda 63 puanı hedefliyoruz. Mücadele etmeden hiç bir şey kazanılmıyor. O mücadeleyi vereceğiz. Ben play-off oynamak istemiyorum. Bu uğurda her türlü mücadele yaparız. Ama çıkarız, çıkmayız onu bilemem" şeklinde konuştu.

https://youtu.be/QJzRPX7l6iM

MAĞLUBUYETTEN SONRA TEŞEKKÜR EDİLİR Mİ?
Çok enteresan bir mücadele izlediklerini belirten Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Engin,
"Maçın ilk yarısındaki 15 dakikada çok iyi oynadık. Bu dakikadan sonra nedense kaptırdığımız bütün toplar Samsunspor adına bize tehlikeli oldu. Neticesinde de golü yedik. Samsunspor'un oyun şablonu belli, elindeki hızlı oyuncularla kontra atak oynuyor. İkinci devre bir takım bu kadar golü mahalle de bile kaçırmaz. Kaçırsanız bunun neticesine de katlanacaksınız. İkinci devre sadece golü atamadıkları için oyuncularımı eleştiriyorum yoksa iyi oynadıkları için teşekkür ediyorum. Mağlubiyetten sonra teşekkür edilir mi? Mağlubiyetten de galibiyetten de ders çıkarmak lazım. İlk devredeki oyun için özür diliyorum, ikinci devre için oyuncularımı kutluyorum" dedi.

https://youtu.be/_j6uOFs8Kfg

şokhaber.net