TERME ÜLKÜ OCAKLARINDAN TÜRK BAYRAĞI

Ülkü Ocakları Terme İlçe başkanlığı, Şanlı Türk ordusunun gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuna destek amacıyla, Terme ilçesinde yer alan esnafa Türk bayrağı dağıttı

Ülkü Ocakları Terme İlçe başkanlığı, Şanlı Türk ordusunun gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuna destek amacıyla, Terme ilçesinde yer alan esnafa Türk bayrağı dağıttı.
Ülkü Ocakları Terme İlçe başkanlığı, Şanlı Türk ordusunun gerçekleştirdiği Zeytin Dalı operasyonuna destek amacıyla, Terme ilçesinde yer alan esnafa Türk bayrağı dağıttı. Tüm Türkiye'nin Albayraklarla donatılması gerektiğini vurgulayan Ülkü Ocakları Terme İlçe Başkanı Hakan TANIŞ, "Afrin'de gelişen olaylar Türk'ün yaradılışında, "Cihan'a huzur getirme" amacına hizmet etmektedir. Türk askeri bu şuurla Afrin'i, Kızıl Elma görüp, bu yolda şehit olmayı şeref sayıyor. Ülkü Ocakları Terme İlçe Başkanlığı olarak, şanlı ordumuza ve Yüce Türk Milletine destek amacıyla, Terme'de yer alan esnafa bayrak dağıttık. Biz bir başlangıç yaptık umuyoruz ki Termemiz kırmızı beyaz hale gelir. Terme halkı da evlerine, iş yerlerine ve sokaklarına bayrak asmaya başlamış bulunmakta ise de yetersiz buluyoruz. Halkımızın da bu kampanyamıza iştirak etmelerini bekliyoruz. İştirakte bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum" dedi.