Terme'de İktidar Meşalesini Yaktık.

Tomrukçu; 'Baba Ocağı Terme'de İktidar Meşalesini Yaktık

Tomrukçu; “Baba Ocağı Terme’de İktidar Meşalesini Yaktık.” 


CHP Samsun milletvekili aday adaylarından Atıf Tomrukçu, yaklaşan ön seçim çalışmaları sürecinde gittiği baba ocağı Terme’den çok memnun ayrıldığını vurguladı. “Biz CHP’nin iktidar meşalesini Terme’den yaktık geliyoruz.” dedi.


CHP Samsun milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, ön seçime ramak kala yol arkadaşlarına ziyaretlerini daha da sıklaştırdı. Önceki gün de doğup büyüdüğü, baba ocağı Terme’de hem ailesini hem de Termeli hemşehrilerini ziyaret ederek onlardan ön seçimde destek istedi.


Tomrukçu, Terme’de bir araya geldiği hemşerilerine şunları söyledi: “Bakın AKP nasıl çözüldü. Hükümet sözcüsü Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in birbirlerini eleştirmesi ve birbirlerine atıfta bulunmaları bize iktidarın yolunu açıyor. Arınç ve Gökçek’in karşılıklı atışmaları daha işin başlangıcı. İlerleyen günlerde daha neler göreceğiz neler! Allah büyük, kendi kuyularını kendileri kazıyorlar. Bütün bunları görüp de sessiz kalmak imkânsız. Bu iktidardan hesap sormak için içinizden birisini; kendi evladınızı, kardeşinizi, ağabeyinizi seçin. Seçin ki sizin adınıza TBMM’de AKP hükümetinden göğsünü gere gere hesap sorsunlar. Ben bu konuda her şeyimle hazırım. Yeter ki siz yetkinizi verin!” dedi.


CHP Samsun milletvekili aday adayı olan Atıf Tomrukçu, CHP’nin 1975’li yıllarında Terme İlçe Örgütü Başkanı olan babası İsmail Tomrukçu’yu ve annesini ziyaret etti. Babası ve annesi oğulları Atıf Tomrukçu’ya şunları söylediler: “Oğlum seni bugünlere kadar alnımızın akıyla büyüttük. Benimle birlikte partimize geldin. Bizden parti disiplinini aldın. Aldığın bu siyasi eğitimle devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Allah yolunu ve bahtını açık etsin!” dediler.


Tomrukçu’nun baba evinden sonra ziyaret ettiği yol arkadaşları: “Bizim içimizden birisi olarak seni görmek isteriz. Bu hususta en ufak bir kuşkun olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. En az fireyle ön seçime katılacağız. Partimizin aldığı bu velinimet ön seçimde partimizi yüzüstü bırakmayacağız” dediler.