TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği - ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan artan terör olaylarını değerlendirirken terörün arkasına bakmanın daha doğru bir sonuç ortaya koyacağını belirterek, 'Te

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği - ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan artan terör olaylarını değerlendirirken terörün arkasına bakmanın daha doğru bir sonuç ortaya koyacağını belirterek, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi.
Okudan ASKON Samsun Şube Binasında gerçekleştirilen geleneksel üyeler arası kahvaltı programında yaptığı konuşmada, “Tereddütsüz olarak terörün her şeklini ve türünü sonuna kadar lanetliyoruz. Bir insanın haksız ve hukuksuz bir şekilde ölümüne sebebiyet verecek işler yapmanın yeryüzünün en aşağılık zihniyetlerinin işi olduğuna inanıyoruz. Terörü propaganda malzemesi olarak kullanmak bayağı ve korkak tavrın tezahürüdür. Terör aracılığı ile siyasi sonuç ele geçirmeye çalışmak demode ve eski tarz Marksist zihniyetlerin tercihidir. İşin içinde masum insanların öldürülmesi olan bir taktiği, bir stratejiyi tasarlamak ve hayata geçirmek bir katil psikolojisidir. Böyle düşüncelerle terör faaliyeti yapan kim varsa, ideolojik ayırıma gerek kalmadan hepsinin aynı derecede vahşi, aynı derecede satılmış ve özellikle uluslararası bir kısım iş birliklerinin uzantısı olarak görev yaptığını ifade ediyoruz” diye konuştu.
TERÖRLE MÜCADELE STRATEJİSİ
Okudan şöyle devam etti, “Kürt halkı adına özgürlük mücadelesi verdiğini söyleyenlerle, Hilafet adına devlet ilan edenlerin aynı yöntemi kullandıklarına göre maşayı tutan eli görmemiz gerekmektedir.
Devlet ve millet olarak esasen bu güçlerle mücadele edecek stratejileri devreye sokabilirsek terörle başa çıkma şansımız da yükselecektir. Yoksa bölgedeki ülkelerin parçalanmasına dönük taktikleri ve eylemleri seyretmek ve ara sıra bazı terör gruplarına karşı bomba yağdırmakla yetinmek zorunda kalacağız."