TEZCAN 'A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

CHP Samsun İl Başkanı Av

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Aydın milletvekili Bülent Tezcan’a yapılan saldırıyı kınıyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız, Aydın Milletvekilimiz ve Havzalı hemşehrimiz Bülent Tezcan’a Aydın’da bir restoranda gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sayın Genel Başkanımıza yönelik saldırının üzerinden henüz çok kısa bir süre geçti. Birileri, şehit cenazelerini ve ülkenin ısınan gündemini kullanmak suretiyle bir takım kişileri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerine kışkırtmaktadır. Sayın Bülent Tezcan’a yönelik saldırının failini arayanların, yandaş gazetelerin manşetlerine ve köşe yazılarına bakmaları yeterli olacaktır.
Bu menfur saldırının, Cumhuriyet Halk Partilileri, inandıkları doğrulardan ayıracağını ümit edenler, büyük bir yanılgı içinde olduklarını göreceklerdir. Bu saldırı, partililerimizi birbirine daha çok kenetlemiş ve bu ülkenin derhal AKP hükümeti eliyle cehenneme dönen halinden derhal kurtarılması yönündeki inancımızı kuvvetlendirmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi, sevgiyi ve barışı üstün tutan bir partidir. “Yurtta sulh, cihanda sulh”; dün olduğu gibi bugün de bizim düsturumuzdur. Bu nedenle, CHP’yi silaha, şiddete bulaştırmak, şiddetin tarafı yapmak isteyenler, amaçlarına ulaşamayacaklardır.
Bir kez daha, Sayın Genel Başkan Yardımcımıza, CHP Samsun İl örgütü olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, sevgili hemşehrimize acil şifalar diliyoruz. Birliğimizi kimse bozamayacak, dirliğimize mani olamayacaklardır. Sayın Genel Başkan yardımcımızın, bir an önce sağlığına kavuşarak, Cumhuriyet Halk Partisi safındaki görevine dönmesini diliyoruz.