TOFAŞ BASKETBOL OKULLARI BAŞARI BELGELERİNİ DAĞITTI

Tofaş basketbol okulu sorumlusu Mustafa Berberoğlu, 'Samsunda ve Çarşambada açılan Tofaş Basketbol Okulunda 6 ayını dolduran sporcular Çarşamba Mustafa Dağıstanlı spor salonunda ve ayrıca Samsunda Sa

Tofaş basketbol okulu sorumlusu Mustafa Berberoğlu, “Samsunda ve Çarşambada açılan Tofaş Basketbol Okulunda 6 ayını dolduran sporcular Çarşamba Mustafa Dağıstanlı spor salonunda ve ayrıca Samsunda Sa cafe restorant’ ta düzenlene tören ile belgelerini verdik” dedi.
Spor Toto Basketbol liginde mücadele veren Tofaş Sporun alt yapı spor okullarından olan Samsun ve Çarşamba Tofaş Basketbol Okulları birinci dönemin sonunda 6 ayılık eğitimini tamamlayan sporculara Tofaş Spor Genel Menajeri Toga Öngören imzalı başarı belgelerini Geçtiğimiz günlerde Çarşamba Mustafa Dağıstanlı spor salonunda ve ayrıca  Samsunda Sa-Sa cafe restorant’ ta düzenlenen tören ile dağıtıldı
GELECEĞİN BAŞKETBOLCULARINI YETİŞTİYORUZ
Samsun Tofaş basketbol okulunda eğitim gören sporcular aileleri ile birlikte Sa-Sa cafe restoran’ ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelerek yapılan tören ilke başarı belgelerini aldılar. Samsun ve Çarşamba Tofaş basketbol okulu sorumlusu Mustafa Berberoğlu, “Spor Toto Basketbol liginde başarılı ile mücadele eden Tofaş Spor a sporcu kazandırmak için altyapı spor okulu olarak yaklaşık sekiz aydan buyana Samsun ve Çarşambada güçlü bir ekip ile çalışmaktayız. Amacımız Tofaş Spor a ve Türk basketboluna yetenekli basketbolcuları yetiştiriyoruz ”şeklinde konuştu.
DENEYİMLİ ANTRENÖRLERLE ÇALIŞIYORUZ
Yetenekli sporcuları Tofaş Mustafa Koç tesislerinde düzenlenecek olan seçmelere götürüleceğini belirten Berberoğlu, “Samsun yerel liginde Çarşamba Gençlik spor kulübünde lisanslı oynatmaktayız. Spor okulumuzda deneyimli Antrenörlerimizden Selvi Tanç, Serkan Tanç ve Selim aytaç ile çalışmaktayız.  Spor okulumuz çalışmaları Ondokuz mayıs üniversitesi güzel sanatlar fakültesi spor salonunda yapmaktadır. Yaz dönemi çalışmalarımız Salı-Perşembe günleri devam etmekte olup bu büyük aileye katılmak isteyen 6-14 yaş arası kız erkek sporcularımızı bekliyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net