TRABZON KÖPRÜBAŞI BEŞKÖY ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ VALİ AKSOY'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

TRABZON KÖPRÜBAŞI BEŞKÖY ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ VALİ AKSOY'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

TRABZON KÖPRÜBAŞI BEŞKÖY ADNAN KAHVECİ ORTAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ VALİ AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Vali Hüseyin AKSOY ‘Geleceğin Başbakanları Yetişiyor Projesi’ kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerini gezen Trabzon Köprübaşı Beşköy Adnan Kahveci Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Trabzon Köprübaşı Beşköy Adnan Kahveci Ortaokulu Müdürü Mehmet ÖZKIR yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim bu proje kapsamında gezi sürecinde öğrencilerimiz önemli noktalardaki insanlarla karşılaştılar. Sizlerinde bizleri ağırlaması bizler için bir onur ve şeref vesilesidir.  Sayın Valim siz öğrencilerimiz için güzel bir örneksiniz. Bundan gurur duyuyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında, “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Çocuklar, öğrenciler bizlerin geleceğidir.  Sizler geleceğin birer kaymakamı, valisi, doktoru ve öğretmeni olacaksınız. Bu nedenden dolayı derslerinizi kesinlikle ihmal etmeyin. Derslerinize düzenli ve iyi bir şekilde çalışın. Çalışınca, başarınca sonuç almak mümkündür. Onun için bu noktada çalışmalarınıza mutlaka dikkat edin” dedi.