Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı.

Babuşçu'dan Çok amaçlı salon Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı

Babuşçu’dan Çok amaçlı salon

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı.

Trabzon’un Düzköy ilçesi Gürgendağ mahallesinde hayırsever işadamı Aydın Babuşçu tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı.

Çok Amaçlı Salon önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Ayrıca aynı yerdeki okulun da cephesi yenilendi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, hayırsever işadamı Aydın Babuşçu ile İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ı makamında kabul eden vali öz Kabulde hayırsever tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Salonun ve dış cephesi yenilenen okulun çok güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Vali Öz, “Çok güzel ve anlamlı bir yatırım oldu. Ayrıca Gürgendağ İlkokulu ve ortaokulumuzun dış cephesi baştan aşağı yenilendi. Önümüzdeki günlerde hizmete açmayı planladığımız salonun o bölgede önemli bir fonksiyon göreceğine inanıyorum dedi vali öz Hayırseverlerimizin bu tür davranışları herkese örnek olmalıdır. Trabzon’un eğitim altyapısı her geçen gün daha da güçleniyor. Tabi bunda hayırseverlerimizin katkısı çok büyüktür. Emeği geçen hayırseverlerimize ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gürgendağ okulu bahçesinde mülkiyeti belediyeye ait arazi üzerindeki yıkılarak yerine yaptırılan Çok Amaçlı Salonunun ilçedeki birçok ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden hayırsever işadamı Babuşçu da, “Önümüzdeki yaz ayında hizmete açılacak olan bu salon köylerdeki düğün, nişan, toplantı, konferans gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak ve bu alandaki açığı kapatacaktır” dedi.