Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kaşüstü'nde Yaptırılan Yatılı Kur'an Kursu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Başlayan Hiçbir Hayır İşi Yarım Kalmıyor

Başlayan Hiçbir Hayır İşi Yarım Kalmıyor. İnsanımız Bu İşleri Sahipleniyor 

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kaşüstü’nde Yaptırılan Yatılı Kur’an Kursu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kaşüstü’nde yapımı devam eden Yatılı Kur’an Kursu’nun inşaatında incelemelerde bulunan Vali’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Müftüsü Keramettin Demir, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Hayır işlerinin hiçbir zaman yarıda kalmadığını ifade eden Vali Öz, “Diyanet Vakfımız, Müftülüğümüz, bütün hayırseverlerimizin katkılarıyla güzel bir Kur’an kursu yapılıyor. 350 kişilik, konferans salonuyla, camisiyle, sosyal tesisleriyle, tam teşekküllü ve modern tesiste çocuklarımız yatılı olarak eğitim görebilecekler.

İnşaata başlanalı 5 ay olmasına rağmen önemli mesafeler alındı. Hayırseverlerimizin desteği ve çalışanlarımızın büyük gayretleriyle önemli bir aşama kaydedildi.

Bunun yanında Milli Eğitime ait bir başka arsamız var. Orada da yine hayırseverlerimizin desteğiyle 24 derslikli bir ortaokulu açıp bölgede ve buradaki öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.

Trabzon’da ve dışarıda bulunan hayırseverlerimizin katkılarıyla bu gibi projelerde önemli mesafeler alıyoruz. Başlayan hiçbir hayır işi yarım kalmıyor. İnsanımız bu işleri sahipleniyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da, “Hep beraber el ele bu güzel müesseseyi hizmete kazandıracağız. İnşallah bu tesisi en kısa zamanda tamamlayıp gelecek nesillere iyi bir müessese bırakırız” diye konuştu.

İl Müftüsü Keramettin Demir ise, desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu zamana kadar destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Desteklerinin devam etmesini diliyorum” dedi.