TRABZON VALİSİ ABDİL CELİL ÖZ'E DUYURULUR!

Turizm bölgelerindeki başıboşluklar nedeniyle vatandaşlar resmen kazıklanıyor

Turizm bölgelerindeki başıboşluklar nedeniyle vatandaşlar resmen kazıklanıyor.

Gelen şikâyetler üzerine defalarca haber yaptığımız turizm bölgeleri için yetkililerin tıkı çıkmadı. Devletin hiçbir kurumunun denetlemediği veya denetleyemediği bu turizm yerler adeta vatandaşı soyup soğana çevrilen yerler oldu.

Yerli turistlerin yanında özellikle yabancı turistlerin de bu konuda oldukça fazla şikâyetleri var.

Gelen şikâyetlerde vatandaşlar; Maalesef kentin yöneticileri ne hikmetse bu yerlerin denetimleri konusunda oldukça ilgisiz kaldıkları görülüyor. Trabzon valisi Sayın Abdul celil Öz Uzungöl için bu kadar şikâyetler varken neden bu konu üzerinde durmuyor? Acaba devletin bir kurumu olarak buralara gücü mü yetmiyor? Biz bu şikâyetleri basın aracılığı ile de özellikle yapıyoruz ama maalesef ilgilenen yok diye söylemekteler.

Sayın vali alın size bir vatandaşın şikâyeti. Noktası virgülüne dokunmadan;

“SEVGİLİ TAKİP EDENLER:::: BEN 10 GÜN ÖNCE ARAŞTIRMA AMACIYLA UZUNGÖL'E GİTTİM. BEN UZUNGÖL'E KOMŞU YAYLA DOĞUMLUYUM. BUNDAN 55 YIL ÖNCE İLK GİDİŞİMDİ. BU SENE SON GİDİŞİM.. ÜSTELİK HER YIL GİTTİM.. MESLEĞİM ZATEN PLANCILIK, TURİZM PLANLAMASI , MİMARLIK, FOTOĞRAF SANATÇILIĞI ..BU NEDENLE HER YÖNÜYLE KONUYU İNCELEDİM... BEN BU GİDİŞİMDEN DOLAYI FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİ SEBEBİ İLE KONAKLAYAMADIM... ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANI DOSTUM ADİL BEYİN AKRABASI, ÖĞRETMEN EVİNDE YER TEMİNİ RİCA ETTİM. AMA DOLU İDİ. ZORUNLU OLARAK KONAKLAMAK İÇİN OF'A GİTTİM... GECELİK OFTA 60.TL ..UZUNGÖLDE 300 TL... SABAH KAHVALTI FİYATLARINA BAKTIM. 1 KİŞİ 25 TL... KAHVALTIDA YAPAMADIM... KARPUZ VE BEYAZ PEYNİR ALDIM..ŞEKERSU YAYLASINA ÇIKARKEN PİKNİK YAPTIM... ARAP MİSAFİRLERİ HALDİZEN YAYLASINDA GÖRDÜM... KONU MAKİNE VE FOTOĞRAFTAN AÇILDI.. BAZEN TÜRKÇE BAZEN İNGİLİZCE SOHBET ETTİK. ARAPLAR DA FİYATLARDAN YAKINTI..**** BİNALARIN SIKLIĞI VE KÜTLE BÜYÜKLÜKLERİ KAT ADETLERİ ASLA VE ASLA BU DOĞAL ORTAMA UYGUN DEĞİL.... HELE HELE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞININ HAİNLİĞİNE NE DEMELİ..DOĞAL HEYELAN GÖLÜNÜN SAZLIK ALANLARINI YOK ETMİŞLER... HOYRATÇA SALDIRMIŞLAR.. OLDUKÇA CAHİLCE BİR PROJE YAPARAK UYGULAMIŞLAR ..ÜSTELİK DOĞAYA HAKARET EDERCESİNE CANLISINI KESEREK AHŞAP KULE YAPMIŞLAR..KOMİK Kİ NE KOMİK.. ÜSTELİK BU HOYRATÇA YAPI BÜYÜKLÜĞÜ VE ŞEKLİ YAYLALARA DOĞRU SIÇRAMAKTADIR... İŞTE FETTAHOĞLU OTEL.....BU OTEL YEŞİL YOL ÜZERİNDE VE BU GÜNLERDE AĞAÇLAR KESİLEREK BURADA BU OTELE VE HERHALDE İLERDE YAPILACAK OTELLER İÇİN YOL YAPILIYOR... YAPILSIN ..AMA BÖYLE HOYRATÇA ..OTEL YAPILSIN....AMA ..BURADA YAPILMIŞ ÖRNEĞİ OLAN BU OTEL GİBİ OLMAZ....”

şokhaber.net