Trabzon'un Syrıza'sı Olacağız…

Yunanistan'da solun başarısını örnek veren Karan 'Başarının şifresinde kararlılık var, onurlu mücadele var' dedi

Yunanistan’da solun başarısını örnek veren Karan ”Başarının şifresinde kararlılık var, onurlu mücadele var” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili aday-adayı eski İl Başkanı Yavuz Karan Yunanistan ve Avrupa solunun yakaladığı ivmeyi örnek gösterip “Syrıza’nın (Solun Birliği ve Ortak Hareketi ) seçim zaferinin şifrelerinde kararlılık ve onurlu bir mücadele var. Ben de bu mücadeleyi örnek alarak bu şehrin insanlarına faydalı olma yolunda mecliste görev almak istiyorum. Trabzon’un artık siyasi bir maceraya, başıboşluluğuna tahammülü kalmadı. İnsanlarımız Büyükşehir’de yaşıyor ama bizi yönetenler küçük düşünüyor. CHP iktidarında bu algı alt üst olacak. Trabzon her alanda zirveye çıkacak. İşsizlik başta olmak üzere birçok konudaki sorunun çözümü olacağız” dedi.

SİYASETE GÜVEN KAZANDIRMALIYIZ

Yunanistan’da solu iktidara taşıyan Syrıza’nın politikaları, propaganda yöntemleri ve seçime nasıl hazırlandıkları noktasında araştırma yaptığını belirten Yavuz Karan şunları söyledi:

“Samimiyet ve halka olan güveni sağladığınızda bu iş bitiyor. Siyaset kurumu ve siyasetçi güven bunalımı yaşıyor. Vatandaş sandığa gitme noktasında bile kararsız. Cumhurbaşkanlığında 15 milyon insan sandığa gitmedi. CHP olarak hem sandığa gitmeyenlere hem de kararsızlara ulaşıp kendimizi anlatabilirsek tek başına iktidar oluruz.2015 Genel seçimleri solun zaferi ile sonuçlanacak. Adalet-demokrasi ve insanca yaşam hakkına hepimiz eşit şartlarda sahip olacağız”

Kaynak Medya 061