TRAFİK ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ, YERİNDE TESPİT YAPILACAK.

Canik'te trafik masaya yatırıldı TRAFİK ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ, YERİNDE TESPİT YAPILACAK

Canik'te trafik masaya yatırıldı

TRAFİK ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ, YERİNDE TESPİT YAPILACAK.

Canik Kent Konseyi Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu, ilçedeki trafik konusunu masaya yatırdı. Toplantıda sinyalizasyon ve trafik levhası eksiklikleri dile getirilirken, engellilerin unutulmasına da dikkat çekildi

Canik Kent Konseyi Peyzaj, İmar ve Trafik Çalışma Grubu Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimi ile gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. İftar sonrasında Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan koordinatörlüğünde Canik Kent Konseyi binasında yapılan toplantıda Başkanlığa Sedat Kır, Başkan Yardımcılığına Nazif Ergani seçildi. Motosiklet sürücülerinin trafikte tehlike saçtığına işaret edilen toplantıda, trafik tabelaları ile sinyalizasyon sisteminin eksik oluşu, trafik ekibinin olmaması gibi konular görüşüldü.

YERİNDE TESPİT YAPILACAK

Engellilerin her zaman unutulduğuna da dikkat çekilen toplantıda, engelli sorunlarının gündeme gelmesi gerektiği belirtildi. Özellikle ana caddelerde aşırı hız yapıldığının da vurgulandığı toplantının sonunda bir araç temin edilerek, Çalışma Grubu tarafından belirlenecek heyet tarafından ilçenin gezilmesi ve trafikteki eksikliklerin ve sorunların yerinde tespit edilmesi kararlaştırıldı.

TRAFİK ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ

İmar ve Trafik Çalışma Grubu'nun, Canik Kent Konseyi'nin önemli kollarından biri olduğunu belirten Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan, "Trafik konusu şehirlerin en önemli meselelerinden biridir. Bundan hareketle yola çıkarak kurduğumuz İmar ve Trafik Çalışma Grubumuz inanıyorum ki bu konuda önemli çalışmalara imza atacaktır. İlçenin gezilerek sorunların yerinde tespit edilecek olması eksikliklerin giderilmesi konusunda önemli bir adımdır" dedi.