TSYD BURSA AYBABA İLE BULUŞTU

Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Bursa Şubesi, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'yı ağırladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Bursa Şubesi, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'yı ağırladı.
TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın buluşmasına TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ve yönetim kurulunun yanı sıra, dernek şubesinin eski başkanı İlhan Öztat ile Bursa spor medyası katıldı.
Başkan Mehmet Ali Ekmekçi, şehrin en önemli markalarından olan Bursaspor'un değerli teknik direktörü Samet Aybaba'yı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Yeşil Beyazlı takımı özlenen günlerine döndürme yolunda önemli çalışmalar yapan Aybaba'yı tebrik eden Ekmekçi, Bursa'da faaliyet gösteren spor medyası mensupları olarak Bursaspor'a gereken desteği verdiklerini belirtti.
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise düzenlenen toplantı için TSYD Bursa Şubesi'ne teşekkür ederken, medyanın önemli bir güç olduğunu camia olarak eksik olan yerleri dile getiren spor gazetecilerinin yorumlarını dikkatle takip ettiklerini açıkladı.
Açıklamaların ardından TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya günün anısına plaket takdim etti.