TÜKODER'DEN TAŞÇI'YA ZİYARET

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Atakum Şube Başkanı Ecmel Al ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Atakum Şube Başkanı Ecmel Al ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

Atakum İlçesinde tüketici haklarının korunması adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen TÜKODER Atakum Şube Başkanı Emcel Al, “Tüketici haklarının korunması, geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri amacı ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüyüz. Bireysel tüketici şikâyetlerinin çözümüyle birlikte genel tüketici sorunlarının çözümü için de aktif uğraş veriyoruz” dedi.

TÜKODER yönetiminin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Başkan Al ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Hem vatandaşlarımız hem de ekonomimiz adına önemli bir çalışma içerisindeyiz. Bu anlamda halkımızın hakkının korunması adına sorumluluğunuz büyük. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye konuştu.