Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Metin Kaya Aksa adı altında bu şehrin elektrik dağıtımını alan firma bizim insanımıza hayatı zindan ediyor dedi.

Başkan Kaya 'Aksa' hayatı zindan ediyor Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Metin Kaya Aksa adı altında bu şehrin elektrik dağıtımını alan firma bizim insanımıza hayatı zindan ediyor

Başkan Kaya “Aksa” hayatı zindan ediyor

Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Metin Kaya Aksa adı altında bu şehrin elektrik dağıtımını alan firma bizim insanımıza hayatı zindan ediyor dedi.

Bugün Ortahisar belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda tüm muhtarlarla bir araya gelen tüm muhtarlar derneği genel başkanı Metin Kaya ve muhtarlar federasyonu genel başkan yardımcısı Bekir Aktürk ile Ortahisar muhtarlar derneği başkanı ve 50 mahalle muhtarı düzenledikleri ortak basın toplantısında muhtarların sorunlarını masaya yatırdılar.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan genel başkan Kaya bu yıl büyük şehir sınırları içerisindeki ilk işimiz eski köy yeni mahalle yollarına hizmet vermek. Bakım onarım asfaltlama ve kaldırım düzenleme hizmetlerini getirmek. Kış dönemi yaklaşırken bu sorunların bir an önce giderilmesi gerekir. Büyükşehir belediyemiz bu görevi yerine getirecektir. Bu ili yönetmeye talip olanlar inanıyorum bunun bilincindedir.

Burada başka bir önemli konu ve büyük sorun Aksa’dır. Bu şirket elektriğin dağıtımını yanında satışını da üstlenmiştir. Sadece para almaktadır! Arıza hizmeti vermemektedir! Aldığı paranın karşısında hizmet vermeyen bu kurumu kınıyorum dedi.