TÜRFAD'DAN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ONUR ÖDÜLÜ

Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi, ' İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır' töreninde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir etkinlik gerçekleştirdi

Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi, “ İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” töreninde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Hotel North Poınt Denizli salonunda Samsun futboluna hizmet ve özveride bulunmuş hakem- gözlemci, futbolcu, saha komiseri, antrenör, kulüp yöneticisi ve basın dalında görev yapmış kadınlar plaket ile ödüllendirildi.
Törene Samsunspor Yönetim Kurulu eski Başkanı Avukat Hakkı Tomaç, Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, Samsungü Bayan Futbol Takımının eski Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Varan, Samsunspor eski futbolcusu Temel Keskindemir, TFFHGD Samsun Şube  Başkanı ve Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek, eski B Klasman Hakemi Ahmet Çonoğlu, İl Hakemlerinden Murat Çaldırak, Ali Gürler onur konuğu olarak katıldı.
YAŞARKEN ANLIYORUZ, YAŞARKEN ANIYORUZ
Belediye Evleri Karşıyakaspor Kulüp Başkanı Mithat Kuruma
mutoğlu da yer aldı. Törende açılış konuşmasını yapan TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, bugüne kadar futbola hizmet vermiş futbol adamlarımıza ulaşarak vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Bugün ise Kadınlarımızı gündeme taşımış olduk. Bu günü yaşayan bizler de “Yaşarken Anlıyoruz, Yaşarken Anıyoruz” Vefanın gösterilmesinde etkili olan bu tür anma ve ödül törenlerinin çoğalması dileğiyle ödül alanlar kadar ödül verenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.
BOYLESINE GÜZEL BİR GÜN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ
Bayan hakemlerin ilgi odağıydı olan B Klasman Hakemi Ahmet Çonoğlu, "Geçmişte futbola hizmet etmiş futbolcu, hakem, yönetici kardeşlerimi gördüm son derece mutlu oldum. Emek mahsulü olan bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Samsun ‘ ilk bayan hakemi Refika Bodur ise," Geçmişe değer verilerek bu anlamlı güne yansıtılması ve bir o kadar da hatırlanmak beni mutlu etti” diye konuştu.
AKTİF BİR PAYLAŞIM İÇİNE GİRMESİ SAĞLANMIŞTI
TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, ”Törene davet edilmem ve ödül takdim etmemden mutluluk duyduğumu belirmek İstiyorum. İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır kısmı dikkatimi benim çekti, Özellikle kabuğuna çekilmiş insanımızın aktif bir paylaşım içine girmesi sağlanmıştır. İmrendim açıkçası” diye ifade etti.
KULLUKÇU VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ödül törene katılanlar da, "Böyle bir etkinliği gerçekleştirmelerinden dolayı eski TFFHGD Başkanı ve bugün TÜRFAD Başkanı olarak bizleri onurlandıran Gültekin Kullukçu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Birbirini uzun bir süredir görmeyen insanların böyle bir törende bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu biliyoruz" dedi. Tören’in ardından ödül alan ve ödül verenlerleler birlikte toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.
ÖDÜL ALANLARIN İSİMLERİ ŞÖYLE;

[gallery ids="46019,46022,46021,46020,46018,46017"]


Belediye Evleri Karşıyaka spor Kulüp Yöneticilerinden Dr. Semra Öden, Gülderen Semizoğlu, Samsungücü bayan takımının futbolcularından Tülay Yalçınkaya Şenocak, Leyla Bayrak, Cansu Yılmaz, Gülcan Kayacı, Klasman Hakemi Refika Bodur Öztürk, TFF Lisans Koordinatörü Ülkü Öney Bayramoğlu, ilk. Belediyespor ve Yapba Bayan takımının eski futbolcusu Pınar Güney, Saha Komseri Mine Aksu, İl Hakemlerinden Opr. Dr. Hümeyra Kullukçu, Melike Asan Günel, Seda Gökoğlu Şener, Canan Öztürk, Samsun Doğan Haber Ajansı muhabiri Yaprak Koçer ve TÜRFAD Genel Merkez Sekreteri Gül Ayşe Kılıç Erdemir.
Köksal ÖNER
şokhaber.net