TÜRK KIZILAYI GÖNÜLLERİNDEN EĞİTİME DESTEK TÜRK KIZILAYI GÖNÜLLERİNDEN EĞİTİME DESTEK

Türk Kızılayı Canik Şubesi Genel Merkezin Talimatları doğrultusunda Hayırseverlerin desteği ile Canik Yüzüncü Yıl İlkokulunda Özel Eğitim Sınıfının yapılması için gerekil desteği aldı

Türk Kızılayı Canik Şubesi Genel Merkezin Talimatları doğrultusunda Hayırseverlerin desteği ile Canik Yüzüncü Yıl İlkokulunda Özel Eğitim Sınıfının yapılması için gerekil desteği aldı.
Özel eğitim Sınıflarının yaygınlaştırılması amacıyla hayırseverlerin bağışları ile elde edilen gelirlerle Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılan talep doğrultusunda ihtiyacı olan devlet okulların Türk Kızılay Şubeleri koordineli olarak Özel Eğitim sınıfları yapmaktadır.
OKULLARDA ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI YAPILACAK
Türk Kızılayı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Genel Merkezimizden gelen talimat üzerine Canik İlçe milli eğitimle yaptığımız çalışma ile Canik’te 7 tane okulun özel eğitim sınıflarında eksiklikler olduğu tespit edildi. Ön çalışma genel merkeze gönderildi. İlk etapta Yüzüncü Yıl İlkokulunda Özel Eğitim Sınıfı yapılacak daha sonra Canik’te tesbit edilen okullarda Özel eğitim sınıfları yaptırılacak. Katkılarından dolayı Türk Kızılay Gönüllerine, desteklerinden dolayı ve ayrıca Canik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz “dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net