TÜRK KIZILAY'I KINALI KUZULARINI ASKERE UĞURLADI

Türk Kızılay'ı Canik Şubesi farkındalık oluşturarak askere gidecek olan gençleri evlerinde ziyaret ederek onları ve ailelerini yalnız bırakmadı

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi farkındalık oluşturarak askere gidecek olan gençleri evlerinde ziyaret ederek onları ve ailelerini yalnız bırakmadı.
.Kınalı kuzuların bir an önce görevlerini yaparak dönmeleri için teselli eden Canik  Şubesi Başkanı ve  gönüllüler asker ailelerine destek verilirken, Türk Bayrağını da takdim etiler.  Ayrıca hazırlanan çeşitli hediyeler teslim edildi.
AİLELERİ BİZE EMANET
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı. Hatice Örs,”150 Yıllık bir teşkilatın mensubu olarak farklı işler yapmak istiyoruz. 200 Evler Mahallesi Muhtarımız Güner Sobatayın talebi üzerine askerlerimizi uğurladık. Ardından da ailelerini evlerinde ziyaret ederek, teselli ettik. Bazı askerlerimiz evli onların çocukları var. Onlar bize emanet asker ailelerinin çocuklarının bezlerini mamalarını temin ediyoruz. Babaları vatanı görevi yaparken, ailelerine sahip çıkmak bizimde görevimizdir ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net